fbpx

Vinduer

Vinduet er ofte den detaljen som påvirker husets utseende aller mest. Du kan enkelt gi boligen mer særpreg ved å velge de riktige vinduene. Mulighetene er mange – både når det gjelder form og funksjon. Vi har tilgang til et bredt utvalg vinduer til alle typer bygg. Ta kontakt for et pristilbud!

Vi leverer også til små og store byggprosjekt, og har kort leveringstid! Vi kan også levere balkongdører. 

Se noen eksempler på hva slags typer vi kan levere under:

Toppsving

Horisontalt glidehengslet vindu. Rammen kan lett vendes 180 grader for trygg og effektivt vasking fra innsiden. Dette er spesielt designet for å passe inn i bygg med et mer tradisjonelt uttrykk.

Sidesving

Vertikalt glidehengslet vindu. Kan vendes 180 grader - sikringen holder rammen fast og vinduet kommer ikke i konflikt med gardiner og blomster. Kan leveres som 1-rams eller fler-rams.

Fastkarm

Benyttes til vinduer som ikke skal åpnes. Kan også leveres i kombinasjon med toppsving, sidesving og sidehengslet. Gir stor frihet med hensyn til utforming og kan leveres som skrå, buede og runde vinduer.

Sidehengslet

Benyttes ofte ved rehabilitering av gamle boliger, men velges ofte til nye bygg som skal bære preg av gammel historie. Kan leveres som 1-rams eller fler-rams. Kan også leveres som topphengslet.

Prosjekter

Vi har tilgang til en rekke standardvinduer, men vi kan også gi tilbud på større prosjekter når det gjelder koblede, termokitt og innadslående viduer. Det er bare å ta kontakt!